Correccions La publicitat pàgines 110 a 113

Correccions La publicitat

1. Resposta orientativa. Es podria comentar que en un cas el suport són les parets de pedra d’una cova, i en l’altre, un aparell tecnològic. La imatge rupestre és estàtica; l’element digital és dinàmic, pot canviar (de color, de so, d’imatge, d’il·luminació...), hi ha imatge i so.

 2. Transmet emocions. Resposta oberta per al raonament. 

3. Resposta oberta, especialment per al raonament. En principi haurien de respondre que la banda sonora d’una pel·lícula NO és només un fons, sinó que pot tenir sentit per ella mateixa, transmet emocions (por, misteri, nostàlgia, comicitat...) i fins i tot podria arribar a convertir-se en un personatge més. 

4. Icona que es pot enviar per indicar complicitat amb l’interlocutor. Símbol de la marca Apple. Senyal que pot indicar: lavabos; ascensor; sortida. Logotip d’una marca de roba i material esportius. Signe de victòria. Senyals de trànsit que indiquen direccions.

10. Resposta orientativa. Pistes: A. La informació, l’aporta el text que hi veiem escrit (data, lloc i eslògan), i la il·lustració recrea les informacions que es donen (la lluna és la nit; el dibuix de les bosses indica les compres, i el dibuix del campanar indica la plaça de la Vila); B. És l’anunci d’una marca de cosmètics; en el text només hi ha la marca; i la imatge és la d’una noia, usuària dels articles d’aquesta marca. C. Campanya publicitària de tipus cívic; el que importa és el missatge, en aquest cas, i el trobem escrit; la imatge de la cara trista del noi de la foto reforça el drama que comporta haver patit un accident (el record de l’accident). D. Identificació total, en aquest cas, del nom del producte, la marca, i el recipient clàssic que conté el producte.

13. Resposta orientativa. a El despertar dels morts. b Zombis. c Resposta oberta. d Pel·lícules de terror, de morts vivents, zombis. e Una cançó de Michael Jackson. f Resposta oberta. g Resposta oberta. Expressió escrita 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.